Collapse

[expand title=”Issa Who?” id=”test” excerpt=”De perfecte zijden dames blouse voor elke gelegenheid. Elke blouse is iets langer dan normaal zodat hij prettig blijft zitten in je rok of broek. In elke zijden blouse zit ook een beetje elasthan waardoor hij heel comfortabel zit voor elke vrouw. Zijden is bij uitstek een stof dat heel aangenaam aanvoelt op je huid, in elk jaargetijde en dat geldt helemaal voor blouses. ” swapexcerpt=”De perfecte zijden dames blouse voor elke gelegenheid. Elke blouse is iets langer dan normaal zodat hij prettig blijft zitten in je rok of broek. In elke zijden blouse zit ook een beetje elasthan waardoor hij heel comfortabel zit voor elke vrouw. Zijden is bij uitstek een stof dat heel aangenaam aanvoelt op je huid, in elk jaargetijde en dat geldt helemaal voor blouses.”]

Onze zijden dames blouses

We hebben als basis zijden dames blouses in 14 kleuren, maar regelmatig bieden we ook spannende designs en prints. Binnenkort komen er zijden dames blouses zonder kraag en iets wijder en tevens komende er twee schitterende zijden jurkjes. Houd onze website in de gaten om onze nieuwe aanwinsten te bewonderen en nog beter : te bestellen.

Nieuw! Zijden dames sjaals

We hebben ook zijden dames sjaals. Deze sjaals komen in één maat en zijn ook heel comfortabel. De prijzen voor deze elegante zijden dames blouses en sjaals zijn zeer aantrekkelijk en zowel de blouse als de sjaal worden geleverd in een stijlvol mooi doosje dat door de brievenbus kan, zodat u niet thuis hoeft te blijven wachten. U kunt het natuurlijk ook kado geven.
[/expand]

Lees meer…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *